200’den fazla ölü![]() Suriye’nin Humus kentinde, güvenlik güçlerinin ateş açması sonucu 200’den fazla kişinin öldüğü bildirildi.
Suriye güvenlik güçlerinin önceki gün Humus kentinde büyük bir operasyon gerçekleştirdiği bildirildi. Muhaliflerin iddiasına göre, operasyonda en az 260 sivil hayatını kaybetti. Suriye hükümeti ise iddiaları yalanladı.
Merkezi İstanbul’da bulunan Suriye Ulusal Konseyi’nden (SUK) yapılan açıklamada, ölen 260 kişi arasında kadın ve çocukların da bulunduğu belirtildi. Açıklamada, Suriye ordusunun bombaladığı kentte yüzlerce kişinin de yaralandığı ifade edildi. El Cezire ve El Arabiya, operasyonda öldürüldüğü iddia edilen Suriyelilere ait cesetlerin görüntülerini yayınladı. Bu haber 353 defa okundu. << Önceki || Sonraki >> Yorum Yap Tavsiye Et Yazdır Kaydet Yorumlar ( 0 / 0 )
Diğer Güncel Haberleri :
|
