Fenerbahçe Antakya’yı devirdi![]() Fenerbahçe Antrenörü Dikaioulakos, “Skor olarak bakılacak olursa kolay bir maç gibi gözükebilir, ama kesinlikle değildi” dedi.
Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi'nde (TKBL) liderliğini sürdüren Fenerbahçe'de, antrenör Georgios Dikaioulakos, “Skor olarak bakılacak olursa kolay bir maç gibi gözükebilir, ama kesinlikle değildi” dedi.
Dikaioulakos, 92-65 kazandıkları Homend Antakya Belediyesi maçının ardından düzenlenen basın toplantısında, oyuncularının, maçın başından itibaren, aldıkları tüm kuralları sahada uyguladığını ve takımının, iyi bir ritim yakalayarak zor bir maçı kazandığını söyledi. Homend Antakya Belediyesi Teknik Sorumlusu Levent Deringöl, Fenerbahçe'nin kaliteli oyunculardan kurulu, kaliteli bir takım olduğunu, TKBL’deki konumunun bunun göstergesi olduğunu ifade etti. Prensip olarak, Fenerbahçe de Galatasaray da olsa yenilgiyi kabul ederek maça çıkmanın hoş bir durum olmadığını anlatan Deringöl, takım olarak kazanmak için gerekli hazırlıkları yaptıklarını, ancak rakibe güçlerinin yetmediğini söyledi. Bu haber 382 defa okundu. << Önceki || Sonraki >> Yorum Yap Tavsiye Et Yazdır Kaydet Yorumlar ( 0 / 0 )
Diğer Spor Haberleri :
<<
>>
|
