İMO hizmet binası açıldı![]() İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Hatay şubesinin hizmet binası İMO Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Harp tarafından açıldı.
İMO Yönetim Kurulu Başkanı Harp, açılış töreninde yaptığı konuşmada, ülke genelinde merkezle birlikte 65 şube ve temsilcilerin yeni hizmet binasına kavuştuğunu söyledi.
Şubelerin zor koşullarda yeni hizmet binasına kavuştuklarını belirten Harp, “İMO gerek mesleki uygulamalarıyla gerek fiziki ve teknolojik altyapısıyla kurumsallaşma doğrultusunda hızla yol almaktadır. Hizmet binaları kurumsallaşmanın göstergelerinden birisidir sadece. Bunun yanı sıra, bir yandan üyelerimizin bilimsel temele dayanan çalışmalarını, bilim insanlarının çalışmaları ile birleştiriyor ve meslektaşlarımızla paylaşıyor, öte yandan üyelerimizin haklarının elde edilmesine, taleplerinin gerçekleşmesine yönelik çaba harcıyoruz. Ayrıca, mesleki denetimin vazgeçilmez ön koşulu olarak gördüğümüz üyelerin alanında yetkinleşmesi ve belgelendirilmesine yönelik çalışmaları sürdürüyoruz” dedi. Bu haber 369 defa okundu. << Önceki || Sonraki >> Yorum Yap Tavsiye Et Yazdır Kaydet Yorumlar ( 0 / 0 )
Diğer Antakya Haberleri :
<<
>>
|
